Saturday, January 10, 2009

3.veerand


Meie klassil on sõpru Rumeenias, Inglismaal ja Poolas. Koos peame eTwinningu-blogi National Emblems in Art. Seal on meie ja teiste maade laste pildid rahvuslikest sümbolitest.
Blogi saab vaadata aadressil http://nationalemblemsinart.blogspot.com/

JÕULUD

Enne jõule oli meil palju tegemist. Käisime kuulamas-vaatamas muusikali muinasjututegelaste jõuluaegsest segadusest. Seal oli palju tuntud laule. Saime ise ka kaasa laulda. Peaosas oli meie kooli täht: Norman. Oli väga vahva muusikal!


16.detsembril oli klassi jõulupidu koos vanematega. Algul laulsime, lugesime luuletusi ja tantsisime meie. Kui tuli kauaoodatud jõuluvana, siis laulsid ka emad-isad koos meiega jõululaule. Saime kingitusi ja toreda peo lõpetas mõnus maiustustelaud.

Tuesday, January 6, 2009

8. ja 9. detsembril toimus jõululaat

JÕULUD VABAÕHUMUUSEUMIS





ISADEPÄEV

Isadepäeval kutsusime isad ja vanaisad kooli. Esitasime neile naljaka kava Kui ma oleksin suur ja laulsime lõbusa laulu. Siis Joonistasime: isad lapsi ja lapsed isasid. Pildid tulid vahvad. Seejärel oli teatevõistlus. Toimus ka üllatuste jaht. Lapse juhendamise järgi pidi isa-vanaisa üllatusekastini jõudma. Lapsele jäi üllatuse valimise rõõm.

TEINE VEERAND


Kooli esimesel nädalal oli meie kooli sünnipäevaaktus.6.novembril oli terve kool suure maja õuel. Aktusel esinesid nii suured kui ka väiksed poisid ja tüdrukud. Ka meie poistel oli au laulda nii tähtsal üritusel. Eriti uhkelt kõlasid koolilaul ja hümn.
MEIE KOOL ON JUBA 377 aastat vana.
PALJU ÕNNE!