Friday, October 16, 2009

Muusikal Mowgli

6.oktoobril käisime vaatamas-kuulamas muusikali Mowgli. Seal mängisid lapsed ja noored ja tegid seda väga hästi. Kostüümid olid ka toredad. Kõige vahavam tegelane oli hüäänikutsikas: temaga sai nalja. Ka Mowgli, Baloo ja Bagheera olid toredad tegelased.

Piima-ja leivanädal

Sel aaastal tähistasime leivanädalat nii, et igaüks võttis kodust kaasa oma lemmikleiva ja -piimatoote pakendi. Selgus, et meie klassis lastele meeldivad väga must leib, peenleib ja koorikleib. Meile maitseb jogurt, kohupiimakreem, vaniljepuding ja piim. Maitsesime erinevaid leibu. Eriti maitsev oli Liisa ema tehtud kodune leib.

Tere, sügis!

Sügise alguse puhul tegime klassis lõbusaid juur-ja puuviljakaarte. Käisime ka loodusmuuseumis näitusel: sügis. Pärast kirjutasime toredaid jutte ja luuletusi. Need said päris head! Õpetaja oli igal juhul rahul.

SÜGISESRÕÕM
Doris Mia Tamkivi

SÜGISEL ON KÕIGE PAREM
LEHEKUHJA HÜPATA.
TULEN KOOLIST: HÜPPAN PRAUHTI!
KÜLL ON TORE MÄNGIDA!

Tere, sügis!

Loodusõpetuse tund loomaaias

22.septembril käisime klassiga loodusõpetuse tundi hoopis loomaaias tegemas. Me olime rühmadesse jagatud ja iga rühma sai töölehe. Pidime loomaaias ringi käima ja töölehe küsimustele vastuseid otsima. Me muidugi ei käinud, vaid jooksime. Emad-isad, kes kaasas olid, jõudsid vaevu järele. Saime päris mitme loomaga paremini tuttavaks. Ja nii oli hoopis huvitavam õppida!

Spordipäev Hirvepargis


Terves kehas terve vaim!

Meil oli taas spordipäev. Kavas olid krossijooks ja pendelteatejooks. Klassidevahelises võistluses saime 2.koha. Krossijooksus olid eriti kiired Nils, Egerd ja Aho. Tüdrukutest olid väledaimad Patrissia, Maarja ja Grete.