Saturday, March 27, 2010

Kontsert Siil Felix teeb bändi

Esimesed ja teised klassid käisid enne kolmanda veerandi lõppu Eesti Kontserdi lastekontserdil Siil Felix teeb bändi. Aabitsast ja lugemikust tuttavad tegelased tahtsid teha bändi ja näitasid meile, kuidas see käib. Kuulsime palju laule ja nägime tantse. Oli päris tore kontsertetendus!

Emakeelepäev

Igal aastal 14.märtsil tähistatakse emakeelepäeva. Sel aastal tegime me lühiuurimusi Eesti lastekirjanikest, tutvustasime üksteisele oma töid ja lahedasime pärast viktoriini lastekirjanikest. Kõige paremad lastekirjanike tundjad meie klassis on Aleyandra ja Ralf.

Talverõõmud

Sellel aastal oli väga tore talv. Saime klassiga harrastada mitmeid talispordialasid. Käisime uisutamas, kelgutamas ja suusatamas. Kelgutamas ja suusatamas käisime kooliümbruses. Vastalapäeval saime Hirvepargis oma kelgu-ja suusaoskusi näidata.
Uisutamas käisime Harjumäe uisuplatsil. Seal uisutas nii noori kui ka vanu inimesi. Lõbusa tuju lõi muusika. Algajate jaoks olid seal tugiraamid, millele oli võimalik toetuda, et mitte kukkuda. Minu meelest oli uisutamas vahva! Pärast uisutamist oli alati lõbus tuju.

Egerdi ja Grete mõtted
Heidi tehtud pilte uisutamisest saad vaadata aadressil http://album.ee/album/265003/50224107

Külaskäik Eesti Panka

Me läksime 26.veebruaril Eesti Panka. Grete ema töötab seal ja tutvustas meile maja. Me saime seal joonistada rahade peale inimesi. Saime kommi ja kõige parematele raha joonistajatele anti ka auhinnaks puzzled. Oli väga tore äha panagamaju ja kuulda, mis seal majas tehakse või kunagi tehtud on.

Liisa

Eesti Vabariik 92

Koolis tähistati Eesti Vabariigi sünnipäeva aktuse ja tordivõistlusega. Tordivüistluse võitsid väga põneva tordiga Meie Aho ja tema õde Hiie. Aktusel laulis poistekoor ja ansamblid. Õpetaja näitas kõigile filmi eelmise vabariigi ajast ja sellest, kuidas siis riigi sünnipäeva tähistati. Nägime ka pilte Eestimaast ja taustaks kuulsime oma klassi ja 3.a laste mõtteid meie kodumaast.
http://www.youtube.com/watch?v=YGf9rR9oDEw